Kategorijos
Kiti straipsniai

Kaip greitai pradėti internetinę prekybą?

Planuojate pradėti verslą ir domitės internetine prekyba, tačiau nežinote, kaip šį procesą pagreitinti ir sumažinti reikalingų investicijų dydį? Šiame straipsnyje aptarsime, kaip galima pradėti verslauti internete greičiau ir paprasčiau.

Elektroninės parduotuvės nuoma

Vienas svarbiausių dalykų, be kurių internetinė prekyba yra neįmanoma, tai puikiai paruošta prekybai infrastruktūra. Jei parduotuvę kursite, prireiks daugybės laiko ir nemažai pinigų, be to, vėliau teks mokėti už jos priežiūrą. Dėl to siūlome rinktis daug pigesnį ir greitesnį variantą – nuomą.

Kaip veikia elektroninių parduotuvių nuoma? Iš tikrųjų viskas yra daug paprasčiau, nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Iš esmės jūs nuomojate jau sukurtą elektroninę parduotuvę ir galite pritaikyti ją savo prekėms: keisti dizainą, nuotraukas, funkcijas ir kt. Tai labai patogu, nes sistema leidžia greitai susikurti elektroninę parduotuvę ir sklandžiai pradėti prekybą.

Kaip klientai suras mano parduotuvę?

Internetinė prekyba, kaip fizinė, yra stipriai priklausoma nuo reklamos. Galite turėti pačią gražiausią elektroninę parduotuvę, kokybiškiausias ir reikalingiausias prekes bei patraukliausias kainas, tačiau jei interneto vartotojai jūsų parduotuvės neras, tai nebus ir pirkėjų.

Kategorijos
Kiti straipsniai

Kondicionierius butui: kaip išsirinkti geriausią?

Kiekvieną vasarą Lietuvoje prekybininkai, siūlantys kondicionierius, pastebi šių prekių pirkimo padidėjimą. Ypač, kai lauke kaip reikiant į kaista, daug gyventojų ieško, koks geriausias kondicionierius butui, koks labiau tinka namui ir pan. Gera žinia ta, kad pasirinkimas yra labai platus, o įsigiję kokybišką kondicionierių, džiaugsitės ne tik vėsinimo, bet ir šildymo funkcija.

Kokio kondicionieriaus ieškote?

Tai svarbiausias klausimas, į kurį reikėtų atsakyti, prieš pasirenkant tinkamą kondicionierių. Rinkoje yra labai platus kondicionierių pasirinkimas, tad ir gyvenant bute tikrai rasite, ką pritaikyti sau. Pavyzdžiui, iki šiol galvojama, kad kondicionierius su išoriniu bloku negali būti montuojamas daugiabutyje. Tai netiesa. Tokį įrenginį tikrai galite įsigyti ir gyvendami daugiabutyje, tačiau prieš tai reikia gauti leidimą tokiam blokui montuoti pastato išorėje.

Jeigu leidimo nepavyksta gauti arba nenorite tuo apsikrauti, galite rinktis modernius ir šiandien plačiai pritaikomus kondicionierius be išorinio bloko. Toks kondicionierius veiks taip pat efektyviai, tačiau šiek, tiek garsiau nei su išoriniu bloku. Taip pat geras pasirinkimas galėtų būti rekuperatorius, kuris vis dažniau pritaikomas daugiabučiuose. O jeigu norite paprastesnio sprendimo, Jums gali tikti mobilus kondicionierius, kuris efektyviai vėsina patalpą, kurioje yra įjungtas. Tai daug pigesnė alternatyva, jeigu ieškote biudžetinio varianto.

Į ką atkreipti dėmesį?

Kategorijos
Kiti straipsniai

Skrydis iš Rygos? Domina parkavimas Rygos oro uoste?

Lietuva gali pasigirti trimis, puikiai išvystytais, tarptautiniais oro uostais. Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostai yra konkurencingi aviacijos rinkoje, pažangūs, siūlo didelę, skirtingų skrydžių krypčių pasiūlą. Tačiau kartais, pigesnė kaina, egzotiškesnė kryptis ar patrauklesnės skrydžio sąlygos – yra svarios priežastys, skatinančios pasirinkti skrydį iš Rygos. Nors Rygos oro uostą ir Lietuvos teritoriją skiria nedidelis atstumas, tačiau visgi, reikėtų imtis atsargumo priemonių ir laikytis tam tikrų taisyklių, norint, kad kelionė neprasidėtų nenumatytais nesklandumais. Kokius svarbius darbus reikėtų atlikti prieš suplanuotą kelionę į užsienį?

Pirmas, pats svarbiausias dalykas, kuriuo reikėtų pasirūpinti, jeigu į Rygą vykstate nuosavu automobiliu – išankstinė, automobilio stovėjimo vietos rezervacija. Ryga – kilometrais artimas, tačiau savo teritorija ne itin pažįstamas miestas. Saugus automobilio parkavimas yra privalomas žingsnis prieš išsvajotą kelionę. Tad labai svarbu, parkavimo vieta pasirūpinti iš anksto. Rezervuoti automobilio stovėjimo vietą Rygos oro uosto aikštelėje galite internetu, taigi šis svarbus žingsnis, nepareikalaus daug laiko ar ypatingų žinių. Parkavimas Rygos oro uoste gali būti šiek tiek nutolęs nuo oro uosto teritorijos. Atliekant išankstinę rezervaciją įsitikinkite, jog stovėjimo aikštelės darbuotai gali suorganizuoti nemokamo pervežimo iki išvykimo vartų, paslaugą. Aikštelės, kuri nutolusi nuo oro uosto teritorijos ir kurios, aptarnaujantis personalas negali pasiūlyti pervežimo paslaugos – reikėtų vengti. Taksi automobilio iškvietimas svetimoje šalyje užims daug laiko ir pareikalaus papildomų finansinių išlaidų. Keliauti pėsčiomis su dideliais lagaminais – taip pat nėra gera išeitis. Stovėjimo aikštelių nuoma užsiimančios įmonės, savo internetiniuose puslapiuose pateikia detalią informaciją, kurios dėka, aikštelę rasite greitai, nesudėtingai, net ir svetimoje šalyje. Parkavimas Rygos oro uoste yra populiari paslauga, tad kuo anksčiau atliksite rezervaciją internetu, tuo didesnė tikimybė, kad gausite gerą stovėjimo vietą už patrauklią kainą.

Kategorijos
Kiti straipsniai

Trimeriai ir trimerių galvutės: 3 patarimai, kad veją pjautumėte profesionaliai

Naujos kartos trimeriai ir modernios trimerių galvutės gerokai palengvina darbą kieme ar sode. Vis dėlto, prieš pradedant žolės pjovimą, verta pasinaudoti keliais profesionalų patarimais.

1 patarimas: pirmiausia – Jūsų saugumas

Nors asmeninės apsaugos priemonės dažnai yra sudėtingos ir gali kaupti prakaitą, rekomenduojame jas dėvėti vis tiek. Tikriausiai jau žinote, kad pjovimo metu reikia pakreipti žoliapjovę taip, kad nupjauta medžiaga būtų nusukta nuo jūsų. Nepaisant to, pjovimas vis tiek gali būti pavojingas.

  • Labai svarbu apsaugoti akis. Apsauginiai akiniai yra gerai, bet pilnas skydelis apsaugos visą veidą nuo skraidančių šiukšlių.

  • Nutrūkę žoliapjovės valų fragmentai gali sukelti mėlynių ir odos įtrūkimų. Todėl, net jei lauke karšta, nedėvėkite šortų ar sandalų. Sunkesni kojų apdangalai, pavyzdžiui, džinsai, apsaugos nuo skraidančių šiukšlių. Taip pat avėkite batus plieniniais pirštais ir padais. Tai apsaugos jūsų kojas, jei dirbate apaugusioje vietoje arba netyčia užlipate ant ko nors aštraus.

  • Prieš pradėdami kirpti, būtinai patikrinkite žemę. Stiklas, metalas, akmenys ir kiti smulkūs daiktai gali įstrigti linijoje ir virsti sviediniais. Venkite jų arba pasiimkite juos, jei įmanoma.

Kategorijos
Kiti straipsniai

Galvos odos šveitiklis – sveikų ir gražių plaukų paslaptis

Namuose plaukų priežiūrai naudojate tik plaukų šampūną, kaukę ir formavimo priemones, tačiau šukuosena nedžiugina? Galvos odos šveitiklis taip pat turėtų būti įtrauktas į plaukų priežiūros rutiną. Daugelis plaukų priežiūros specialistų šią priemonę rekomenduoja savo klientams ir nors galvos odos šveitimas nėra naujovė, apie šią procedūrą ir jos naudą žino ne visi.

Kam reikalingas galvos odos šveitiklis?

Nors šampūnas, kondicionierius ir kaukė yra pagrindinės plaukų priežiūros priemonės, galvos odos šveitiklį taip pat vert naudoti. Ši priemonė pašalina nuo galvos odos paviršiaus negyvas odos ląstelės, formavimo priemonių likučius ir kitus nešvarumus. Kai galvos oda švari, tai ir plaukai yra geriau aprūpinami maistinėmis medžiagomis be deguonimi, todėl gali augti stiprūs ir tvirti.

Galvos odos šveitiklis detoksikuoja ir atkuria natūralų odos riebalų balansą. Riebalinių liaukų veiklos suaktyvėjimą gali išprovokuoti agresyvaus poveikio plaukų priežiūros ar formavimo priemonės, be to, kai galvos oda riebi nešvarumai ir negyvos ląstelės prie jos tarsi prilimpa.

Galvos odos šveitiklis – tiek namuose, tiek grožio salonuose naudojama priemonė. Tai puikus būdas paruošti galvos odą gydomosioms procedūroms, be to, ir pats šveitimas teigiamai veikia mikrocirkuliaciją. Jei renkatės galvos šveitiklį naudojimui namuose, atkreipkite dėmesį į jo sudėtį ir granules – jos turėtų būti švelnios ir minkštos, kad nepažeistų odos.